Nederland Duurzaam is online!

Nederland Duurzaam is online!

16 november 2017 Geen categorie 0

Het is dan zover, de nieuwe website van Nederland Duurzaam is online en we zijn zeer tevreden met het resultaat. De oude website die in 2014 is opgezet als belangrijk middel voor de verkiezingen in 2014 heeft plaatsgemaakt voor een frisse en hippe website, die helemaal klaar is voor de aankomende verkiezingen in 2018.Al het nieuws, informatie en de mensen achter Nederland Duurzaam zijn terug te vinden op de website. Nu zijn wij nog druk bezig met ons partijprogramma voor aankomende verkiezingen, maar beloven wederom dat het een vooruitstrevend programma wordt waar wij het politieke bestel willen doorbreken en toekomstgericht aan de gang zullen gaan.

Ten slotte zullen wij u via de website op de hoogte houden over de verkiezingen, de actualiteiten vanuit de Raad, wat er in en rondom onze gemeente gebeurt en uiteraard de ontwikkelingen in de Nederland en de wereld. U kunt reageren op deze nieuwsberichten en zien dit als een welkome aanvulling van de website.

Mocht u verder nog op- of aanmerkingen hebben dan kunt u contact met ons opnemen, of mail naar: info@partijnederlandduurzaam.nl

Tot snel!

Fractie Nederland Duurzaam

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *